Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0181-325545
  • info@ewmakelaars.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

  •  0181-325545

Nieuw in de verkoop Kikkerveen 226 Spijkenisse

Te koop aangeboden Kikkerveen 226 te Spijkenisse

Vraagprijs  € 214.999,- k.k.

 

Bent u op zoek naar een uitstekend onderhouden 5 kamer eengezinswoning in Spijkenisse ?

 

In de zeer geliefde wijk “Waterland” mogen wij u deze nette vijfkamerwoning aanbieden, geheel voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing. Dankzij de weinig onderhoud vragende ruime voor-én achtertuin kunt u hier altijd genieten van het zonnetje of juist de schaduw op een mooie zomerse dag !

De woning heeft een ruime lichte woonkamer, zeer net afgewerkt toilet, een frisse keuken voorzien van de nodige apparatuur waar u aan een grote eettafel kunt dineren genietend van ‘t uitzicht over uw tuin. Op de eerste etage bevinden zich 3 slaapkamers waarvan één nu in gebruik als ‘inloopkast’ , de ruime badkamer voorzien van meubel, douche en 2e toilet. Op de bovenste verdieping is er voldoende ruimte voor nóg een 5e slaapkamer of een kantoor aan huis.

 

Deze woning aan de Kikkerveen is gelegen in een autoluwe straat, in buurt van speeltuin en slechts op loopafstand treft u openbaar vervoer, winkels en scholen.

 

Spijkenisse valt onder de gemeente Nissewaard, gelegen tussen Rotterdam en Zeeland. Heeft een gezellig stadshart met meer dan 250 winkels, verschillende horeca gelegenheden, Theater en volop recreatiemogelijkheden met bekende fietsroutes.

 

Kortom: een perfecte woning op een perfecte locatie die een bezoekje waard is!

 

Bel Elferink & van Willigen Makelaars voor een bezichtiigng 0181-325545

Kikkerveen 226

 

 


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 14-04-2019. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.